. China Hemming Machine Ing Celana Bottoms Lan Sleeves TS-63922-D4 Pabrik lan Supplier |TOPSEW

Mesin Hemming Ing Celana Celana lan Lengan TS-63922-D4

Katrangan singkat:

 

Mesin Jahit Hemming NgisorTS-63922-D4 punika Mesin Hemming Ing Celana Celana utawa lengen klambi.Iku nganggo presser foot lifter, trimmer, benang Sapuan lan folder curling.Puller ndhuwur-isor lan pakan jarum nyegah jahitan sing kandhel ing sendi.Interchange antarane lockstitch lan chainstitch kasedhiya.

IngHemming On Trouser Bottoms Machinecocok kanggo hemming jins, celana kasual lan celonone lan lengen liyane.


  • whatsapp
  • kita-chatting1
  • e-mail1
  • facebook
  • linkedin
  • youtube

Detail Produk

Tag produk

Video

Kaluwihan

1. Efisiensi dhuwur: 10-12 pcs / menit.
2. Interchange antarane lockstitch lan chainstitch: Nyadari loro jahitan beda kanthi ngganti pancing lan looper kanggo nyukupi kabutuhan pangolahan beda.
3. Otomatisasi: Presser foot lifter, trimmer, benang Sapuan lan folder curling.
4. Nguatake fungsi: jahitan kandhel nalika mungkasi kanggo nyegah off-line.
5. Pakan sinkron: penarik ndhuwur-isor lan pakan jarum nyegah jahitan sing padhet ing sendi.
6. Amben silinder: Luwih cocog kanggo jahitan hemming ing celonone.

Chainstitch

Lockstitch

chainstitch
lockstitch

Aplikasi

IngMesin Jahit Hemming Ngisorcocok kanggo hemming jins, celana kasual lan celonone liyane.

Spesifikasi

kacepetan maksimum 4000rpm
Jembaré hemming 12,7 mm
Perimeter amben silinder 23 cm
jarum Jahitan Kunci: PDX5
Chainstitch DVX57
Pakan Puller ndhuwur lan ngisor, pakan jarum
Babagan
TS-63920-D4 Jahitan kunci
TS-63921-D4 Jahitan rantai
TS-63922-D4 Interchange antarane lockstitch lan chainstitch
TS-63950-D4 Kanthi otomatis

Pabrik Kita

pabrik1
pabrik2
pabrik3

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita